Hírek 2018. május

SZINTVIZSGÁK A KÓSBAN

2018, MÁJUS 15

2018, MÁJUS 15

Sikeresen zajlottak a szintvizsgák iskolánkban. A női szabó, az asztalos, az ács, a járműfényező, a kőműves, a burkoló és a festő, mázoló, tapétázó tanulóink adhattak számot tudásukról, ügyességükről. A képeken a női szabók, az asztalosok és az ácsok vizsgáiba nyerhetünk betekintést.

2018, MÁJUS 11

2018. május 4-én elballagtak iskolánk végzős tanulói. A hagyományokhoz híven először az osztályfőnöktől és a tantermektől, majd az udvaron a teljes iskolától vettek búcsút a ballagók. A legszorgalmasabb, legügyesebb tanulók jutalomban részesültek.

2018, MÁJUS 02

Iskolánk részt vett a Múzeum másképp-rendhagyó látogatás a Nagy Imre Emlékházban elnevezésű programba a Nagy Imre Társaság Alapítványának jóvoltából. A teszteket a Nagy Imre Emlékház munkatársai értékelték, és kijelölték azokat a tanulókat, akik a legügyesebben válaszoltak. Iskolánkból Petrovszki Nóra 10/A, Ürmösi Gréta 11/A és Tölcsér Rajmund 1/9/3 osztályos diákok voltak a legjobbak.  A jutalmuk egy budapesti látogatás a Nagy Imre Emlékházban, miközben egy rendkívüli történelem óra keretében megismerkedhettek Nagy Imre mártír miniszterelnök életútjával és az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeivel.