Hírek 2020. február

III. PARASPORTHÉT A KÓSBAN (2)

2020, FEBRUÁR 24

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) által meghirdetett LÉLEKMOZGATÓ program folytatásaként a hét második felében újabb vendégek látogattak iskolánkba.
Országos Középiskolai Pedagógiai Csapatverseny - 2020

2020, FEBRUÁR 24

Iskolánk néhány tanulója 2020. február 13-15-e között Nagykállóban, az Országos Pedagógiai Csapatversenyen járt. A BSZC Kós Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskoláját három 11. évfolyamos diák: Bedekovics Andrea, Simonka Krisztina Fruzsina és Varga Dorina képviselte. A tanulókat Mazán Zsanett, pedagógia szakos tanárnő készítette fel.

III. PARASPORTHÉT A KÓSBAN

2020, FEBRUÁR 20

III. PARASPORTHÉT A KÓSBAN

2020, FEBRUÁR 20

Az idei tanévben harmadik alkalommal csatlakoztunk a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) által meghirdetett LÉLEKMOZGATÓ programhoz.

KÓSOSOK BIHARFÜREDEN

2020, FEBRUÁR 14

KÓSOSOK BIHARFÜREDEN

2020, FEBRUÁR 14

Február 1–én reggel 6 órára jöttünk iskolába. Több olyan szombat is volt már ebben a tanévben amikor dolgoztunk, de most nem ezért jöttünk. Sokan családtagjaikkal érkeztek, hogy részt vegyünk a szokásos téli túrán. Havas szórakozásra idén nem sok lehetőségünk volt, ezért a gyerek és a felnőttek is nagyon várták már ezt a napot.
KÓSOS TANULÓK AZ SZKTV ELŐDÖNTŐJÉBEN

2020, FEBRUÁR 14

Nagy öröm érte a BSZC Kós Károly tagiskolát, hiszen idén is bebizonyíthatta, hogy az ország legjobb iskolái közé tartozik. Az SZKTV válogatóján sikeresen vette az akadályokat a 3/11/2 ács és kőműves csapata.

VALENTIN NAP A KÓSBAN!

2020, FEBRUÁR 13

VALENTIN NAP A KÓSBAN!

2020, FEBRUÁR 13

Iskolánkban pénteken (február 14-én) ünnepeljük a Valentin napot a DÖK és a 10.C szervezésében.  
A MAGYAR PARASPORT HETE A KÓSBAN

2020, FEBRUÁR 13

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Parasport Hete a Békéscsabai SZC Kós Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája szervezésében 2020. február 17. és 21. között.
ADJ EGY TIPPET-VIGYÉL EGY KÖNYVET

2020, FEBRUÁR 07

KÓSOSOK A GÁL FERENC FŐISKOLA NYÍLT NAPJÁN A CSABA CENTERBEN

2020, FEBRUÁR 07

Iskolánk pedagógiai ágazatban tanuló diákjai a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karának Nyílt Napján vettek részt a Csaba Centerben. Kovács Katalin oktatási igazgatótól tájékoztatást kaptak a pedagógusképzést érintő felvételi eljárásról és pályaalkalmassági vizsgáról. Diákjaink munkaérdeklődési kérdőívet és táplálkozási kvízt tölthettek ki, amely által új ismeretekkel gazdagodhattak önmagukról és az egészséges életmódról.
ISMÉT REMEKELTEK TANULÓINK AZ SZKTV ÉS AZ OSZTV REGIONÁLIS FORDULÓJÁN

2020, FEBRUÁR 05

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hírében iskolánk, a Békéscsabai SZC Kós Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tanulói szerepelnek.