Hírek 2020. március

ÍGY TANUL A KÓS OTTHONRÓL - FOTÓPÁLYÁZAT

2020, MÁRCIUS 29

Kedves Diákok!
Tájékoztatás a Békéscsabai SZC tanulói számára a gyakorlati képzés teljesítésére vonatkozóan

2020, MÁRCIUS 16

Tisztelt Tanulók, Tisztelt duális képzésben résztvevő Gyakorlati képzőhelyek! 2020.03.16-tól a diákok nem látogathatják a Békéscsabai Szakképzési Centrum egyetlen épületét sem, s ezzel párhuzamosan a digitális technológiát segítségül hívva on-line módon valósítjuk meg a távtanítást. Valamennyi tananyag elérhetővé válik, s a diákok otthonában fellelhető tankönyvek is remekül használhatók - természetesen kiegészülve az intézmény által nyújtott útmutatás mellett.
Tisztelt Szülők, Gondviselők!

2020, MÁRCIUS 16

Kedves Tanulók! A koronavírus (COVID-19) járvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása érdekében elrendelt intézkedések részeként, a kormány döntése alapján 2020. március 16. napjától az iskolákban a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. A tananyag átadása távolról, infokommunikációs eszközök használatával történik.
Tájékoztatás a Békéscsabai Szakképzési Centrum felnőtt tanulói számára- FELNŐTTKÉPZÉS

2020, MÁRCIUS 16

Tisztelt Felnőttképzési Hallgatók! Felnőttképzéssel kapcsolatos tudnivalók: 2020. március 16-án, hétfőtől a korábbi információk kiegészítéseként a felnőttképzési tanfolyamok további utasításig felfüggesztésre kerülnek.. Kérünk minden tanfolyami hallgatót, amennyiben problémát észlel vagy kérdése van, abban az esetben elsődlegesen a tagiskolája igazgatójához forduljon, vagy az ugyfelszolgalat@bszc.hu címen vegye fel velünk a kapcsolatot.
Tájékoztatás a Békéscsabai Szakképzési Centrum tanulói számára- gyakorlati oktatás

2020, MÁRCIUS 15

Tisztelt Tanulóink! Magyarország Miniszterelnöke 2020.03.16-án, hétfőtől új oktatási munkarendet helyezett kilátásba! Jövő héttől a diákok nem látogathatják az iskolát, s ezzel párhuzamosan a digitális technológiát segítségül hívva on-line módon valósítjuk meg a távtanítást. Valamennyi tananyag elérhetővé válik, s a diákok otthonában fellelhető tankönyvek is remekül használhatók - természetesen kiegészülve az intézmény által nyújtott útmutatás mellett. A miniszterelnöki ígéret szerint sem az év vége, sem a megszervezésre kerülő érettségi és szakmai vizsgák nincsenek veszélyben!
Tájékoztatás a Békéscsabai Szakképzési Centrum Pedagógusai és Szakoktatói számára

2020, MÁRCIUS 14

Tisztelt Kollégáink! Az előttünk álló időszak soha nem látott feladatok elé állítják Magyarország valamennyi állampolgárát. Kérem Ön is legyen segítségünkre, hogy mihamarabb túllendülhessünk a koronavírus által kialakult helyzeten.
Tájékoztatás a Békéscsabai Szakképzési Centrum tanulói számára

2020, MÁRCIUS 14

Tisztelt Tanulóink! Magyarország Miniszterelnöke 2020.03.16-án, hétfőtől új oktatási munkarendet helyezett kilátásba! Jövőhéttől a diákok nem látogathatják az iskolát, s ezzel párhuzamosan a digitális technológiát segítségül hívva on-line módon valósítjuk meg a távtanítást. Valamennyi tananyag elérhetővé válik, s a diákok otthonában fellelhető tankönyvek is remekül használhatók - természetesen kiegészülve az intézmény által nyújtott útmutatás mellett. A miniszterelnöki ígéret szerint sem az év vége, sem a megszervezésre kerülő érettségi és szakmai vizsgák nincsenek veszélyben!
HOLNAP (2020.03.15) 8-20 ÓRÁIG NYITVA A KÓS A TANULÓK ÉS A KOLLÉGÁK SZÁMÁRA!!!

2020, MÁRCIUS 14

Kedves Tanulók és Szülők! A holnapi napon, 2020. március 15-én 8.00-20.00-ig lehetőséget biztosítunk a tanulóknak arra, hogy bejöjjenek az intézménybe és hazavigyék az esetlegesen ott maradt könyveket, felszereléseket amelyek az otthoni tanuláshoz szükségesek. Kollégáinknak ugyanebben az időben van lehetősége, hogy az otthoni munkához szükséges tankönyveket, eszközöket elvigyétek. Köszönjük!