Hírek 2021. június

IV. HELYEZÉST ÉRT EL  A XX. CULTURA NOSTRA KÁRPÁT-MEDENCEI TÖRTÉNELMI VERSENY ORSZÁGOS DÖNTŐJÉBEN A KÓS TANULÓJA

2021, JÚNIUS 28

Nyéki Alexandra Zsuzsanna, a  BSZC Kós Károly Technikum és Szakképző Iskola 9.B osztályos tanulója, - felkészítő tanára Buday Brigitta - részt vett a XX. Cultura Nostra Kárpát-medencei történelmi versenyen. Alexandra a teljesítménye alapján bekerült a legjobb 10 közé. 
MÁR LEHET JELENTKEZNI A KÓSBA ÁCSNAK!

2021, JÚNIUS 25

A 2021-2022-es tanévben is indít a Békéscsabai SZC Kós Károly Technikum és Szakképző Iskola ÁCS képzést.
MÁR LEHET JELENTKEZNI A KÓSBA KREATÍV FOTOGRÁFUSNAK!

2021, JÚNIUS 18

A 2021-2022-es tanévben is indít a Békéscsabai SZC Kós Károly Technikum és Szakképző Iskola fotográfus képzést kreatív szakmairánnyal érettségizetteknek.
ÉRETTSÉGI VIZSGÁK A KÓSBAN

2021, JÚNIUS 16

Lezárul egy korszak technikumi tanulóink részére. A sok szakmai vizsgabizonyítvány után megszülettek a vizsgaidőszak első érettségi bizonyítványai is.
VÉGZETT FOTOGRÁFUSOK ÜZENETE LEENDŐ FOTOGRÁFUS TANULÓINKNAK

2021, JÚNIUS 11

A Békéscsabai SZC Kós Károly Technikum és Szakképző Iskolában (az iskola neve közben többször is változott) 1946. óta folyik a fényképészek képzése. Ma már fotográfusként végeznek a tanulók. Évtizedek során nappali és felnőtt oktatás keretén belül rengetegen szereztek már végzettséget, és sokan dolgoznak sikeresen a szakmában.
ORSZÁGOS DÖNTŐBEN A KÓS TANULÓJA

2021, JÚNIUS 11

A XX. CULTURA NOSTRA KÁRPÁT-MEDENCEI TÖRTÉNELMI VERSENYEN
FAIPARI BIZONYÍTVÁNYOSZTÁS A KÓSBAN

2021, JÚNIUS 11

2021. június 9-én vehették kezükbe bizonyítványaikat a Békéscsabai SZC Kós Károly Technikum és Szakképző Iskola faipari képzését elvégző tanulóink.
KÓSOS SIKEREK AZ ÁSZÉV VERSENYEKEN

2021, JÚNIUS 10

Az Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak (Fodrászati ismeretek és Kozmetikai ismeretek) versenyének döntőjében a BSZC Kós Károly Technikum és Szakképző Iskola két tanulója is szép eredményt ért el.