Hírek

ADJ EGY TIPPET-VIGYÉL EGY KÖNYVET

2020-02-07

Internet használat biztonságosan

Tisztelt Pedagógusok, Szülők!
Kedves Diákok!

„A biztonságos internet napja” alkalmából megrendezésre került az ADJ EGY TIPPET-VIGYÉL EGY KÖNYVET programunk 2020. február 5. napján az iskola első emeletén.

A nagyszámú érdeklődés mellett több mint 50 üzenetet, tippet osztottak meg az iskola tanárai, diákjai, hogyan is használjuk az internetet úgy, hogy ne váljunk áldozattá, mire figyeljünk mielőtt bármit is megosztunk magunkról, legyen az kép, vagy személyes adat, valamint a jelszavak kezelése, összeállítása is előtérbe került.

A fiatalok nagy örömmel választottak üzeneteikért cserébe azon könyvekből melyek szép számmal összegyűjtésre kerültek.

A diákok és a békéscsabai média élet erősítése érdekében a rendezvényen részt vett a Békéscsabai Alkotó Média szerkesztője is, aki képeket készített, melyeket egy rövid, a rendezvényről készült cikkel együtt megjelenteti a oldalon.

Programunk a oldalra is felkerül, így itt is megtekinthető lesz, hogyan is pezsdítettük fel egy kicsit az iskola életét.

Köszönet mindenkinek, szülőknek, pedagógusoknak, védőnőnek, akik a könyvek összegyűjtésében, a program szervezésében részt vettek és a 10/A osztályos tanulóknak, hogy prezentációjukkal színesebbé tették ezt a délelőttöt.

Tisztelettel és köszönettel:

Szilágyi Ilona r. százados
iskolai bűnmegelőzési tanácsadó