Hírek

BEMUTATKOZIK ELEK KINGA - ORSZÁGOS 1. HELYEZETT FOTOGRÁFUS TANULÓNK

2022-04-28

- az ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyének országos I. helyezettje optikai ismeretek tárgyból. Elek Kingának hívnak, a Békéscsabai SZC Kós Károly Technikum és Szakképző Iskola 12.C osztályos fotográfus tanulója vagyok.

Általános iskolában kezdtem hobbi szinten fotózni. Nyolcadik osztályban el kellett döntenem, hova tovább, de nem nagyon tudtam, mit is válasszak. Eljöttünk az iskola nyílt napjára, és megláttam, hogy van fotós szak, így egyértelmű lett számomra, hogy ide fogok jelentkezni.Azóta is nagyon sokat fotózok. Eleinte főként portrékat készítettem, de mostanában inkább a természet- és a tárgyfotózás lett a kedvencem.

A szakmai órákat nagyon szeretem, mert a magas színvonalú felkészítés mellett is jó hangulatban telnek. Ez volt jellemző a versenyre való készülésre is.
Nagyon örülök, hogy ilyen szép eredményt sikerült elérnem, amit ezúton is köszönök felkészítő tanáromnak Rácz-Juhos Andreának, és mindenkinek, aki valamilyen formában támogatott!