Hírek

KARÁCSONYI KÖSZÖNTŐ

2021-12-22

Kedves Tanulók! Kedves Szülők! Kedves Kollégák!

Iskolánk idei karácsonyi ünnepsége hasonlóan az eddigi rendezvényeinkhez, rendhagyóra sikeredett, hiszen most sem tudunk személyesen találkozni. Szerettük volna a karácsonyt együtt ünnepelni az iskolában, de sajnos ahogy az egész évi munkánkat, így a karácsonyt is átírta a járványügyi helyzet, ezért ezúton köszöntök mindenkit karácsony alkalmából.

De szeretek optimistán hozzáállni a dolgokhoz, felfoghatjuk úgy is, hogy egy különleges év különleges befejezéséhez értünk. A nehézségek ellenére, illetve a nehézségek miatt sok mindenre megtanított minket ez a különleges év, a különleges helyzet. Ami az elmúlt év egyik nagy tanulsága: mindig készen kell állni a változásra, alkalmazkodni kell a körülményekhez. Igyekeztünk kollégáimmal mindent megtenni, hogy ez minél jobban sikerüljön tanulóinknak. Nagyon köszönöm minden kollégámnak az egész éves munkáját!

Így karácsonykor megállunk egy pillanatra és szeretettel fordulunk egymás felé, ezzel ünnepeljük Jézus születését és ünnepeljük a szeretetet. A karácsonynak van egy különleges varázsa, bennünk van, belőlünk táplálkozik, azért a legszentebb ünnepünk, mert mi fontosnak tartjuk. Fontosnak tartjuk a szeretetet, a melegséget, amit egymás felé sugárzunk.

A karácsony az összetartozás ünnepe is, a családi összetartozásé, de nemcsak a családé, hiszen minannyian egy nagyobb közösség tagja is vagyunk. Kedves közösségünkbe tartozók, számunkra a karácsony a Kós közösségének összetartozását is jelenti, ezért ünnepeljük ma ezt az összetartozást.
Fogadják szeretettel a Kós oktatóiból összeállt kórus karácsonyi műsorát:

Kívánom mindenkinek, hogy a szeretet, a békesség tegye széppé az ünnepeket. Magam és az iskola minden dolgozójának nevében békés, nyugodt karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag, boldog új évet kívánok!

Lestyánné Hricsovinyi Julianna
igazgató