Hírek

VÉGET ÉRT A JUBILEUMI ÁLLATVÉDELMI HÉT A KÓSBAN

2021-10-12

Újabb tartalmas tematikus hetet tudhat maga mögött a BSZC Kós Károly Technikum és Szakképző Iskola.

A jubileumi Állatvédelmi Hét programjai között, az állatsimogató keretén belül találkozhattunk a Csabai Állatvédők védencével, akit a tanulók meg is simogathattak,etethettek. Végül mindenki kedvence a nyolc kis német juhász szőrgombolyag lett. Többen kedvet kaptak, hogy közösségi szolgálat keretein belül - vagy akár azon kívül is - ellátogassanak a menhelyre, és megsétáltassanak néhány lakót.

A "vöröskód" megtette hatását. Öröm volt nézni a folyosókon nyomozó tanulócsoportokat, akik egy QR-kódos vetélkedő keretein belül siettek a veszélyben levő állatok megmentésére.

A rendőrségi előadáson és vetélkedőn hasznos ismeretekkel lehettek gazdagabbak a résztvevők a felelős állattartással és az állatvédelemmel kapcsolatban.

Akinek kérdése volt, és bedobta a gyűjtőládába, annak válaszolt az állatorvos. De volt állatokkal kapcsolatos könyvkiállítás is iskolánk könyvtára jóvoltából.

Ellátogatott rendezvényünkre a Csaba TV stábja is.

A hagyományokhoz híven - a jubileumi rendezvényhez méltón - tanulóink és dolgozóink jóvoltából megtelt a gyűjtőládánk is, aminek tartalmát örömmel adtuk át a Csabai Állatvédők képviselőjének.

Köszönjük Tanulóinknak és Dolgozóinknak az aktív részvételt!