Pályázatok

Pályázatot nyertünk "Kőből, fából házat ..." tehetségből várat címmel (NTP-SZTG-15)

BSZC Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Szakképző Iskola pályázatot nyújtott be az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett, "Szakképzésben részt vevő tehetséges fiatalok tehetséggondozásának és az ezt segítő alkotópedagógiai műhelyek működésének támogatása" című, NTP-SZTG-15 kódjelű pályázati kiírásra, "Kőből, fából házat ..." tehetségből várat címmel.

Nagy örömmel szeretnénk közölni, hogy pályázatunk nyert, az igényelt maximális, 2 000 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesül.

Az iskola elhivatott, hogy minél több lehetőséget biztosítson a tanulóknak az általuk választott szakmához szükséges ismeretek/gyakorlat minél magasabb fokú elsajátításáért, ezért is szerettük volna létrehozni az asztalos-ács alkotópedagógiai műhelyt, amely reményeink szerint hagyománnyá válik iskolánkban, és egyre több tehetséges tanulót tudunk támogatni.
Nagyon köszönjük a pályázat megírásában részt vevő kollégáknak a munkájukat: Pocsaji László Zoltán és Pocsai László kollégáknak a szakmai tervezésért, Adamik Mária kolléganőnek a pénzügyi tervezésért, Petri Miklós kollégának pedig a találó ötletes cím kitalálásáért!